Fiţi mereu optimişti

Nu contează câte eşecuri aţi suferit în atingerea unui ţel, important este să rămâneţi optimişti şi încrezători în succes.

Amintiţi-vă că nu există nicio forţă care să vă poată împiedica să obţineţi ceea ce vreţi, dacă sunteţi dedicat unei cauze drepte. Tot ce se cere este să aveţi o minte hotărâtă şi o credinţă fermă în Dumnezeu. Ţineţi minte, de asemenea, orice efort pe care-l faceţi, oricât ar fi de mic, nu este în zadar şi nu se pierde. Aceasta este legea naturii.

Numeroase eforturi, dureri, neplăceri create de voi vor fructifica cu siguranţă, mai devreme sau mai târziu. Deci, chiar şi atunci când lucrurile par a fi dezastruoase, nu renunţaţi, ci luptaţi în continuare. Nu ştiţi niciodată cât sunteţi de aproape şi poate că veţi reuşi la următoarea încercare. Citatul: „În eşecul vostru stă secretul succesuluiˮ are în el multă înţelepciune.

Succesul/eşecul, plăcerea/durerea, noaptea/ziua etc. sunt două faţete ale aceleiaşi monede, şi una nu poate fi separată de cealaltă. Deci, acolo unde este una, apare şi cealaltă, datorită legii naturii. Nu trebuie să fiţi supăraţi din această cauză.

 

(Fragment din lucrarea Cum să fim mereu fericiţi, autor Er. M. K. Gupta)

Categories: Articole

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com