Rămâneţi mereu aproape de Dumnezeu

Indiferent ce intenţionaţi să faceţi, Dumnezeu trebuie să fie în mintea voastră. Căutaţi să-I simţiţi prezenţa în timp ce vorbiţi, mâncaţi, dormiţi, călătoriţi. Implicaţi-L în toate activităţile voastre.

Citeste mai mult

Categories: Articole

Sfaturi folositoare pentru practica spirituală

1. Ore fixe: Timpul cel mai potrivit pentru practica spirituala este dimineața devreme – între orele 4 și 6 dimineața – și la apusul soarelui, atunci când influențele pure sunt predominante. Consecvența și sistemul de lucru sunt esențiale.

Citeste mai mult

Categories: Articole

Patru pași spre rugăciunea eficientă

Primul pas constă în supunerea totală faţă de singura putere ce există cu adevărat: Dumnezeu. Această forţă trăieşte în tine, ea ţi-a creat trupul şi ea poate să te vindece.
Al doilea pas: trebuie să fii ferm convins că în afară de Dumnezeu nu există o altă forţă căreia să i te supui. Nu atribui lumii exterioare, oamenilor sau împrejurărilor nicio putere asupra ta.

Citeste mai mult

Categories: Articole

Armonizarea relațiilor noastre cu semenii

Cea mai bună cale pentru o soluţie armonioasă cu alţi oameni constă în aceea de a lăuda Divinul din ei şi de a te lămuri că fiecare bărbat sau femeie constituie chintesenţa sau un exemplu al întregii specii umane. Fiecare om ce trăieşte pe pământ este un copil al lui Dumnezeu; și dacă respectăm şi cinstim Divinul din noi înşine, atunci în mod automat vom respecta şi vom cinsti prezenţa divină în alţi oameni.

Citeste mai mult

Categories: Articole

Cum să devenim prosperi

La fel ca orice om, poţi folosi legile universal valabile ale gândirii şi credinţei pentru a prospera şi a creşte în orice privinţă. Ofera tot ce ai mai bun, adică fii atent, amabil, prietenos şi sociabil faţă de oamenii din anturajul tău, întâmpină-i cu bunătate şi iubire.

Citeste mai mult

Categories: Articole

Sursa bucuriei în dragoste și în căsnicie

Mulţi oameni se căsătoresc fără să se fi rugat în prealabil pentru îndrumare sau acţionare corectă. Pentru a fi cu adevărat împlinită, o căsnicie trebuie să se bazeze în primul rând pe o puternică armonie spirituală interioară. Ea trebuie să fie o fuziune a două inimi.

Citeste mai mult

Categories: Articole

Cum să-ți dezvolți încrederea în sine

A avea încredere înseamnă siguranţă interioară, pe care o ai doar prin intermediul credinţei. A crede constituie o atitudine a spiritului, ce se bazează pe înţelegerea mecanismelor sufleteşti-spirituale, adică pe cunoaşterea inconştientă a faptului că subiectele gândurilor şi sentimentelor tale îţi modelează viaţa, îţi determină destinul.
Dacă te acordezi cu prezenţa divină din lăuntrul tău, poţi trece prin viaţă cu ferma încredere şi convingerea că, mulţumită puterii divine care te întăreşte, poţi literalmente orice. Vei vedea că înlături cu uşurinţă piedici şi dificultăţi şi că stăpâneşti în mod strălucit provocările vieţii.

Citeste mai mult

Categories: Articole

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com