Despre Mine

Mă numesc Necula Marius, m-am născut la data de 28 iulie 1970. În anul 1997 am absolvit Facultatea de Drept, în cadrul Universității „Titu Maiorescu”, din București. În prezent lucrez ca redactor de carte la Editura Deceneu.

Primul contact cu yoga l-am avut în anul 1987, când am citit o carte care se numește Hatha Yoga Breviar practic, scrisă de Ion Vulcănescu. Imediat am simțit o atracție deosebită pentru sistemul yoga şi am început să practic singur anumite exerciții de yoga prezentate în acea carte. În anii ’80 yoga era interzisă în România şi nu aveam acces la cărţi sau cursuri de yoga. După evenimentele din decembrie 1989, în țara noastră au apărut mai multe şcoli de yoga şi cărţi despre spiritualitate.

Am studiat și am practicat mai multe ramuri de yoga (Hatha Yoga, Karma Yoga, Jnana Yoga), precum și Rugăciunea Inimii, aşa cum este ea cunoscută în tradiția creștină.

În anul 2017 am absolvit cursurile de profesor de yoga la Sivananda Yoga Teachers’ Training Course (TTC), Austria. Acest curs este certificat de Yoga Alliance International.

Tehnicile de hatha yoga și de meditație pe care le predau au la bază învățăturile lui Swami Shivanada și Ramana Maharishi. De asemenea, în cadrul cursului pe care îl predau se prezintă și se practică Meditaţia Isihastă (Rugăciunea Inimii).

 

 

YOGA ESTE CALEA CĂTRE PACE, ARMONIE ŞI IUBIRE!

 

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com